REGULAMENT PRIVIND ACCESUL MASS-MEDIA  in cadrul CENTRULUI DE RECUPERARE SARA

 

1. Toti reprezentantii mass-media care vor oferi informatii inregistrate audio/video de pe teritoriul Centrului au obligatia de a asigura informarea corecta, completa si obiectiva a publicului prin prezentarea faptelor.

 

2. Pe teritoriul Centrului, accesul mass media se face insotit numai de catre purtatorul de cuvant sau alte persoane delegate de catre Administratorul Centrului care vor informa asupra necesitatii si obligativitatii respectarii normelor igienico sanitare si de protectia muncii specifice locatiei vizitate.

 

3. Accesul reprezentantilor mass-media va fi permis dupa prelucrarea de catre o persoana autorizata a  regulamentului si doar daca isi asuma prin semnatura respectarea prezentului regulament.

 

4. In centrul medical, accesul se face numai echipat corespunzator, halat, botosei, ecuson pentru identificare.

 

5. Reprezentatii mass-media nu vor recurge la inselaciune in vederea obtinerii unor informatii sustinand ca sunt angajati ai centrului.

 

6. Reprezentantii mass-media nu vor lua interviuri, nu vor efectua filmari ale pacientilor din cadrul centrului decat dupa obtinerea acordului scris al acestora. 

7. Reprezentantii mass-media care vor obtine si vor utiliza informatii din cadrul centrului folosind mijloace de inregistrare audio/video ascunse se fac raspunzatori pentru faptele lor si vor suporta consecintele. Utilizarea metodelor mentionate atrage dupa sine interzicerea accesului in cadrul Centrului cu alte ocazii pe termen nelimitat.

REZERVARI LA +40 741 055 510
 *programarile sunt facute in baza listei de asteptare 

 

PROGRAM DE VIZITA APARTINATORI

 

Pe perioada pandemiei, accesul apartinatorilor este interzis

 

Str Padurea Noroieni, nr 83, Satu Mare, Romania

(langa zona de agrement Noroieni)

Purtator de cuvant & Manager - Stuart Sandra - 0799786918

 

*pentru programari mass media, va rugam contactati purtatorul de cuvant

 

Ne gasiti si pe Facebook

  • Facebook Social Icon

CONTACT

© 2023 Medical Clinic. Proudly created with Wix.com